Afectată de un context social dificil și de alegerile neinspirate ale proprietarilor, care au reorganizat-o și au aglomerat-o inutil, o casă cu etaj, construită în anii 1980 într-un cartier obișnuit din Sarajevo, oferea mult prea multe constrângeri pentru familia în creștere care o locuiește, cu un membru care se deplasează într-un scaun cu rotile. Ca urmare, arhitecții studioului Projekt V Arhitektura (Vernes Causevic și Lucy Dinnen) au ajutat-o să se reconfigureze și să-și extindă suprafața. Rezultatul este, de fapt, personajul principal al poveștii noastre: un studio fluid, luminos și încăpător, cu o geometrie atipică, care i s-a alăturat.

Studioul se numără printre proiectele de arhitectură nominalizate la EU Mies van der Rohe Award…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: designist.ro
Autor: Diana Bogdan

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro