Principalele declarații:

Mandatul meu se va concentra pe următoarele trei priorități: în primul rând, atragerea și utilizarea de fonduri europene pentru reforme și investiții în sănătate. În cadrul PNRR am propus investiții de 2,6 miliarde de euro în spitale. În al doilea rând, creșterea accesului la servicii medicale de bază. am prevăzut investiții de 330 de milioane de euro în asistența prespitacilească. În al treilea rând, reforma managementului spitalelor și al serviciilor de sănătate.

Avem nevoie de oameni pregătiți în funcții de conducere. Competența în funcții de conducere este o necesitate, nu un moft. Pentru asta vom continua concursurile la casele județene de asigurări de sănătate și Adrian Gheorghe, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, va avea sprijinul ca…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.biziday.ro
Autor: Tiberiu

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro