Orice persoană interesată va putea să verifice dacă o anumită lucrare de construcție sau de demolare este efectuată cu autorizare și conform specificațiilor din această autorizare.

Primăria Municipiului București vrea ca prin măsuri de transparentizare a autorizațiilor de construire să multiplice cu ajutorul cetățenilor supravegherea modului în care se construiește în Municipiul București. Astfel este democratizat și descentralizat efortul de inspecție

privitor la disciplina în construcții.

Primăriile de sector vor ”evalua oportunitatea demarării unor demersuri similare pentru autorizațiile de construire emise de la acest nivel.”

De altfel, unele dintre primăriile de sector sunt cunoscute pentru opacitatea aproape totală a procesului de autorizare a lucrărilor de construcții, sprjjinind astfel…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro