La peste 1 miliard de euro se ridică valoarea investițiilor pentru realizarea celor 63 de kilometri ai Autostrăzii Ploiești – Buzău (A7), potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobați ieri de Guvern.

Exproprierile sunt deja în curs, iar licitația pentru execuție va fi lansată până la sfârșitul lunii mai, conform declarațiilor ministrului transporturilor, Cătălin Drulă.

„Este un proiect pe care îl vrem finanțat prin PNRR. Am fost la Bruxelles recent şi am discutat în mod particular despre acest proiect. Este un proiect cu perdele forestiere pe acest sector între Ploiești și Buzău. Avem aproape 60 de km de perdele forestiere, avem patru spații de servicii, generoase, cu suprafețe mari, cu infrastructură pentru vehicule electrice. Suprafața perdelelor forestiere este de 160 de hectare”, a explicat…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro