Într-o decizie de 20 de pagini, judecătorul Dabney Friedrich de la Curtea Districtului Columbia (numit de Donald Trump) a decis că CDC (Centrul pentru Controlul Epidemiilor) și-a depășit atribuțiile atunci când a impus suspendarea evacuărilor pentru neplata chiriilor.

Hotărârea ar putea avea un impact extraordinar asupra a milioane de americani, deoarece vine în momentul în care proprietarii au căutat să evacueze zeci de mii de chiriași care nu au putut plăti chiria din cauza dificultăților financiare provocate de pandemie. Asociațiile de chiriași au susținut că moratoriul a împiedicat mii de evacuări în cazul persoanelor cu venituri mici, în special în rândul gospodăriilor conduse de femei, care sunt adesea cele mai susceptibile să rămână în urmă cu plățile.

Moratoriul a fost adoptat în temeiul…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.biziday.ro
Autor: Auras Rosu

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro