Înrolarea în Spațiu Privat Virtual al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) va deveni obligatorie, conform unor propuneri de modificare de urgență a Codului de procedura fiscală. De asemenea, a fost propusă și anularea unor obligații accesorii.

În prezent, înrolarea în Spațiul Privat Virtual este doar o opțiune, astfel comunicarea prin mijloace electronice de transmitere la distanță este mai puțin utilizată de către contribuabili.

Va deveni obligatorie înrolarea în SPV pentru persoanele juridice, asocierile şi alte entităţi fără personalitate juridică, precum şi pentru persoanele fizice care desfăşoară o profesie liberală sau exercită o activitate economică în mod independent ca persoana fizică autorizată, întreprindere individuală şi întreprindere familială.

La data de 9…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro