Daniel Ortiz, fost coordonator al activităţii Business-to-Consumer (B2C) Iberia, Endesa X, a preluat la începutul lunii mai funcţia de director general al Enel X România, companie dedicată dezvoltării de produse inovatoare şi soluţii digitale pentru oraşe, case, industrii sau mobilitate electrică, arată Agerpres.

Potrivit unui comunicat al companiei, remis luni AGERPRES, Marius Chiriac, cel care a condus compania încă de la lansarea acesteia în România, din noiembrie 2018, a preluat funcţia de director general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia.

„Sunt onorat să mă alătur echipei Enel X România, împreună cu care vom transforma provocările lansate prin Green Deal în poveşti de succes. Tranziţia către mobilitatea electrică se accelerează de la un an la altul, inclusiv printr-un număr…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.stiripesurse.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro