Dezvoltatorul de solutii software 3Pillar Global, cu sediul central în Romania la Cluj-Napoca, are nevoie în acest an de încă 100 de angajați, anunță compania. Specialiștii IT vor putea lucra de la distanță, full-time, de oriunde din țară. Compania nu renunță totuși la cele trei birouri, din Cluj, Timișoara și Iași.

„Compania deschide astfel posibilitatea angajaților de a lucra pentru o campanie din Cluj, cu toate beneficiile aferente, fără a fi nevoiți să se mute fizic în orașul de pe Someș, economisind astfel costul ridicat al chirie”, spun reprezentanții companiei.

Oricine are calificarea necesară și își dorește să lucreze în domeniul IT pentru o companie cu sediul în Cluj, o poate face de oriunde din țară, anunță reprezentanții 3Pillar. Dezvoltatorul de produse software 3Pillar Global,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Kristina Reştea

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro