Acomodarea companiilor și angajaților cu ideea sistemului de lucru hibrid, care combină munca de la birou cu cea de acasă, va genera provocări pentru proprietarii de clădiri de birouri din marile orașe, în special pentru cei care au închiriat suprafețe mari către o singură companie, de obicei multinaționale.

Revenirea angajaților la birou este așteptată pentru a doua parte a anului, însă anumite companii au permanentizat stilul de muncă hibrid. De exemplu, eMAG, cel mai mare retailer online din România, a anunțat că peste 3.000 dintre angajații săi vor putea să opteze pentru modul de lucru hibrid, de acasă și de la birou.

În prezent, peste 99% din angajații eMAG din sediile de birouri lucrează în continuare de acasă. Trecerea la sistemul hibrid se va face pe măsură ce riscurile generate de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro