În ziua de azi, soluția amenajării unui loc de birou acasă a devenit, în multe cazuri, de-a dreptul stringentă. Dar unde punem biroul mai ales când locuința are doar două camere, iar bucătăria este deschisă către living? Ei bine, am să-ți prezint azi o soluție pe care am găsit-o pentru un client, care are a achiziționat o locuință nouă, unde livingul este deschis atât către bucătărie, cât și către holul de la intrare. Dar hai să vezi despre ce este vorba.

De regulă, în locuințele noi, zonele de hol sunt deschise către cele de zi, adică living și bucătărie. Prin mobilare însă, se pot delimita și organiza clar funcțiunile, lăsând totodată lumina naturală să pătrundă cât mai mult în spațiul locuinței.

Planul locuinței de două camere,fără soluția de mobilare. Se vede compartimentarea interioară în mod clar, respectiv și faptul că livingul este în același spațiu cu bucătăria, dar și deschis către holul de la intrare..

Planul locuinței de două…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: adelaparvu.com
Autor: Adela Parvu

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro