Între 2008-2020, poliția locală a Primăriei de la Serviciul Control Urbanism a depistat 161 de construcții ilegale ridicate în zona Valea Fânațelor. S-au dat 35 de amenzi și s-au întocmit 12 referate care ar putea duce la procese de demolare împotriva celor care nu s-au conformat măsurilor dispuse prin procesele verbale aplicate și au locuințe ridicate fără autorizații.
Asta a răspus Primăria unui avocat clujean care a spus că a fost curios să verifice cât de tolerantă este Primăria, dincolo de declarațiile publice, față de cei care construiesc fără autorizații  în Cluj-Napoca. Fost politician UDMR, avocatul Mate Andras Levente a arătat că Primăria are interes să mențină situația neclară în ceea ce privește consturirea fără autorizații de consturire. De asemenea, el a arătat că nu…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Actual de Cluj

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro