În județul Cluj, cu a sa cea mai scumpă piață imobiliară din țară, orașul Cluj-Napoca, au fost construite anul trecut aproape 5.500 de locuințe, printre cele mai multe din țară.
Datele Institutului Național de Statistică arată că anul trecut cele mai multe locuinţe au fost construite în Bucureşti – 13.821 locuinţe noi construite, Ilfov – aproape 7.000, Timiș – peste 6.000 și Cluj-5.500.

Clujul e urmat la mare distanță de Brașov cu peste 4.000 și Constanța cu aproape 3.500 de locuințe noi construite. În opoziție, județele cu cele mai puține locuințe construite anul trecut sunt Caraș-Severin, Teleorman și Tulcea, cu 115, 118 și 163 construcții noi.

În total în țară anul trecut au fost finalizate peste 68.000 de locuințe, la un total de peste 9,1 milioane de locuințe, cât reprezintă acum…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Actual de Cluj

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro