Cu toate că problema beneficiarului real se pune mai ales în legătură cu proprietarii societăților înregistrate în paradisurile fiscale (off shore), parlamentarii au stabilit ca și asociații tuturor SRL-urilor să depună declarația privind beneficiarul real.

Aceasta deși Registrul Comerțului are deja toate datele acestora. Menționăm că în februarie erau înregistrate la Oficiul Național al Registrului Comerțului un număr de 1.049.835 persoane juridice active.

Cum prezența fizică a tuturor asociaților în SRL-uri la Registrul Comerțului într-un timp scurt creează un blocaj funcțional, guvernanții vin acum cu soluții în regim de urgență pentru rezolvarea situației creată de aplicarea prevederilor unei ordonanțe care a modificat începând din luna aprilie a acestui an Legea pentru prevenirea și…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro