Anul 2021 a început cu vești bune din zona pieței imobiliare autohtone. Cu o revenire surprinzătoare, cu șantierele continuând și menținând locuri de muncă stabile pentru un segment oricum vulnerabil al populației, cu vânzări (chiar) record și prețuri într-o ușoară creștere, piața imobiliară românească dă semne de maturizare.

Acum vedem o cerere echilibrată, o tot mai mare responsabilitate și stabilitate a dezvoltatorilor, asociații profesionale mai solide, ce încep să-și spună vocal punctul de vedere public. Și totuși, această ramură deosebit de importantă a economiei, nu doar din perspectivă strategică, dar și ca sursă ce ne oferă locuințele în viitor, este, de cele mai multe ori, neglijată din punct de vedere legislativ. Ne gândim de atâtea ori la calitatea produselor alimentare,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Catalin Socol

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro