WABAG Water Services SRL din Bucuresti este specializata in solutii inovatoare de apa pentru industrii. Compania ofera un portofoliu complet de solutii la cheie pentru realizarea statiilor de tratare a apelor uzate si ca operator a instalatiilor profesionale. Compania a executat zece proiecte industriale de epurare a apelor uzate in Romania pentru sectorul de petrol si gaze, sectorul alimentar si al bauturilor si pentru industria chimica. Inca doua statii pentru Clean Tech Int. si Green Tech sunt in prezent in constructie si vor fi finalizate in prima parte a anului viitor.

WABAG Water Services SRL este o filiala a VA TECH WABAG Ltd., cu sediul in Chennai, India. Suntem mandri sa anuntam ca WABAG este acum pe locul 4 in TOP 50 Operatori Privati de Apa din intrega lume:

VA TECH WABAG…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: matek.ro
Autor: matek matek

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro