Parohia Bartolomeu Nord şi-a manifestat încă din mai 2019 intenţia de a construi un ansamblu parohial pe strada Institutului din Braşov, unde ar urma să fie amplasat și viitorul spital regional. Parohia a realizat proiectul în baza certificatului de urbanism obținut acum doi ani, iar acum acesta ar urma să fie supus pentru a doua oară dezbaterii celor 13 membri din Comisia Tehnică de Amenajarea Teritoriului şi Urbanism, după ce la ședința din ianuarie au mai fost solicitate o serie de clarificări.

„La pachet” ar urma să se analizeze și Planul Urbanistic Zonal propus de Westgarden Brașov SRL pentru construcția unor blocuri în această zonă, care a început să devină un nou pol de dezvoltare al Brașovului. Este vorba de construcția unor imobile de locuințe cu 6 etaje, care vor avea și subsol unde vor fi…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Ionuț Dincă

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro