Cumpărarea unei locuințe, schimbarea cărții de indentitate sau înscrierea în evidențele fiscale a unui mijloc de transport va deveni mai ușoară prin eliminarea schimburilor inutile de documente între stat și cetățean.

Instituțiile ar putea să colaboreze pentru ca cetățenii să nu mai piardă ore întregi alergând pe la instituții, făcând copii de buletin, arătând certificate de naștere în original sau certificate de urbanism, precum explică deputații și senatorii care au propus această schimbare legislativă.

Aceștia au înaintat o propunere de act legislativ prin care instituțiile publice și organele de specialitate ale administrației publice centrale sau locale să nu aibă dreptul să solicite persoanelor fizice sau juridice, în vederea soluționării unui serviciu public, copii de pe avize sau…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro