Restricțiile de circulație și impactul economic al măsurilor luate în perioada pandemiei de coronavirus au influențat puternic piața imobiliară a Statelor Unite ale Americii. Preocupările legate de sănătate și recomandările ferme de ședere la domiciliu au dus la o scădere semnificativă a cererii și la o diminuare a numărului de vânzători dispuși să-și listeze proprietățile sau să permită străinilor să intre în casele lor în contextul exploziei de cazuri de COVID.

În ciuda recesiunii abrupte de la începutul primăverii, vânzările de case și-au revenit în vară. În același timp, criza de sănătate a generat o „taxă” economică sub forma pierderii locurilor de muncă și a incertitudinii investitorilor. Recesiunea economică globală a afectat afacerile din toate sectoarele, iar imobiliarele…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Catalin Socol

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro