Un bărbat din Cluj-Napoca a rămas fără agoniseala de o viață, zeci de mii de euro, după ce doi bărbați au pretins că reprezintă firma de furnizare a gazelor și cu pretextul efectuării unei verificări i-au furat banii.

Cei doi au fost prinși, e vorba de doi bărbați de 38 și 32 de ani din comuna Bonțida, care au fost identificați și reținuți după percheziții ieri derulate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale. În casele celor doi bărbați au fost ”identificate mai multe bunuri de interes pentru continuarea cercetărilor în cauză”, după cum arată anchetatorii.

Aceștia spun că în urmă cu câteva zile, în 13 mai, un bărbat de 92 de ani, din Cluj-Napoca a sesizat faptul că în aceeași zi, în jurul orei 14.45, doi bărbați s-au deplasat la locuința sa, unul dintre aceștia s-a…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Actual de Cluj

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro