Congelarea reprezinta un proces de pastrare pe termen lung a alimentelor, mult mai eficient decat deshidratarea sau afumarea. Marele beneficiu al acestei metode vine din faptul ca pastreaza gustul, proprietatile si beneficiile fructelor, legumelor, carnii si chiar ale produselor de patiserie. Dezvoltarea bacteriilor si a microorganismelor este exclusa, atunci cand temperatura de pastrare se cifreaza sub punctul de inghet, iar odata ce vor fi scoase la temperatura camerei, alimentele vor avea un nivel de proteine si de vitamine echivalent cu cel din starea proaspata. Fie ca vrei sa pastrezi o parte din bogatia naturala a verii, pentru lunile de iarna, fie sa stochezi materia prima din care sa poti prepara oricand un fel…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.beko.ro
Autor: Beko

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro