Pentru a evita scumpirea exagerată a locuințelor construite prin Agenția Națională pentru Locuințe urmează să fie modificată legislația, după cum a spus Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, la Arad, în timpul unei vizite de lucru.

Astfel, un proiect de act normativ al Guvernului ar urma să stipuleze că valoarea de vânzare a locuințelor ANL reprezintă costul construcției, diminuat cu cuantumul chiriei reprezentând recuperarea investiției, calculată în funcție de durata normată de funcționare a clădirii.

”Avem în vedere posibilitatea de accesare a acestor locuințe de către tineri şi atunci mecanismul pe care îl propunem, prevăzut în actul normativ, este acela de a porni de la preţul de construcţie, din care să scădem amortizarea acestui apartament, inclusiv chiriile plătite în perioada scursă,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro