Sixense România, companie specializată în soluții de monitorizare a comportării construcțiilor în timp, a lansat primul newsletter lunar dedicat subiectului transformării digitale a mediului construit. Newsletterul Smart Infrastructure by Sixense România este parte din eforturile companiei de informare a pieței și prezintă analize, opinii și ghiduri de bună practică în ceea ce privește soluțiile digitale pentru prelungirea duratei de viață a proiectelor de construcții.

Conform unui studiu Deloitte din 2019, în timp ce toate industriile importante alocă 3,5% din încasări tehnologizării, industria de construcții alocă în medie doar 1,2%, deși provocările ei ar putea fi rezolvate integrând soluții digitale. Ca urmare, în timp ce domeniile importante au cunoscut o creștere a productivității cu 25%…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro