Pe șantierul din centrul Clujului  pentru modernizarea străzilor Coșbuc – Cardinal Iuliu Hossu – V. Alecsandri și Sindicatelor a fost nevoie ca, după pavarea trotuarelor, să se taie porțile oamenilor ca aceștia să poată intra în curte, sesizează riveranii din zonă. Aceștia spun că locuiesc de o viață în centru iar trotuarele s-au modernizat de zeci de ori dar până acum nu s-a întâmplat să se facă astfel de intervenții.

Șantierul e operat de Primărie prin Regia Autonomă a Domeniului Public, proiectant fiind firma Arhi Box, cea care s-a ocupat și de șantierul de pe Bună Ziua sau a făcut studiul pentru baza La terenuri din cartierul Mănăștur. „În Bună Ziua, s-au plantat copaci în mjlocul trotuarelor, acum se taie gardurile oamenilor deoarece n-au mai putut intra în curte”, au mai sesizat…
Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Luminiţa Silea

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro