Dezvoltarea rapidă a unor mari orașe regionale precum Timișoara, Cluj-Napoca și Iași a atras interesul investitorilor imobiliari, care au mizat pe potențialul acestor piețe de a absorbi noi proiecte de birouri, centre comerciale, locuințe și spații industriale. Într-un an marcat de criza sanitară, fluxul investițional către locații din afara Bucureștiului s-a diminuat, însă activitatea se află pe o tendință de creștere în 2021.

Pandemia de COVID-19 a determinat o concentrare a activității investiționale în Capitală, investitorii având o abordare mai precaută.

Aceștia au mizat pe cartea riscului diminuat anul trecut, iar Capitala este percepută ca o piață matură care poate oferi mai multă stabilitate pe fondul incertitudinilor generate de criza sanitară, cu efecte și asupra economiei.

67a671f261d363136a282f23b98d7253 piata sfatului copy 1024x683 - Orașele regionale revin în atenția marilor investitori imobiliari

Din volumul…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro