În cadrul acestui imobil de locuinţe, spațiile comune atipice, accentele de culoare și reluarea tehnicilor de finisare interbelice creează legături firești între clădire, locuitori și comunitatea din zonă.

Două scări balansate iluminate natural demontează imaginea convențională a blocului cu coridor interior, cu intenția de a reduce circulațiile, de a intimiza palierul fiecărui nivel și de a oferi miezul construit celor patru apartamente duplex. Blocul se dezvoltă în adâncime și se retrage succesiv pe toate laturile, oferind o varietate de terase și balcoane.

Accesul frontal direct din stradă eliberează fațadele laterale de circulații și acordă apartamentelor de la parter grădini private pe ambele laturi ale terenului. Din acest motiv, zonele de zi…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.igloo.ro
Autor: Rotar Anca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Introdu adresa ta de email pentru a te abona la imobiliarestiri.ro.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.