Incidentul s-a petrecut în jurul orei locale 13.45, la centrala electrică Callide de lângă Biloela, în centrul statului Queensland. Presa locală relatează că aproape jumătate de milion de oameni au rămas fără curent electric, iar în prezent mai sunt afectați 250 de mii.

Pana de curent a afectat școlile, casele și clădirile de birouri dintr-o zonă largă a statului. De asemenea, pentru scurt timp, a afectat aeroportul și semafoarele din orașul Brisbane, ceea ce a creat haos pe șosele și a determinat autoritățile locale să îi avertizeze pe șoferi să aibă grijă în trafic. Circulația tramvaielor din orașul Gold Coast a fost, de asemenea, afectată.

Compania la care s-a produs incidentul, CS Energy, a anunțat că a evacuat centrala iar echipele de urgență au intervenit la fața locului: “Un incendiu a…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.biziday.ro
Autor: Tiberiu

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro