Grupul STIHL a realizat in 2020 o cifra de afaceri de 4,58 miliarde de euro, cu o crestere de 16,5% fata de anul precedent (2019: 3,93 miliarde de euro), 90% din valoare fiind generata in afara Germaniei, tara de origine a companiei.  Grupul STIHL a avut o crestere de 9% la nivelul resurselor umane, atingand 18.200 de angajati la nivel mondial.  In ceea ce priveste perspectiva anului curent, STIHL se asteapta la o crestere a vanzarilor ca urmare a noilor produse introduse in piata.

Cresterea inregistrata se datoreaza cererii mari de utilaje de gradinarit si a faptului ca din ce in ce mai multe persoane incep sa se concentreze pe aspectul spatiilor verzi personale. In plus, din cauza pandemiei, multi clienti au petrecut mult mai mult timp acasa anul trecut, avand si disponibilitatea…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: matek.ro
Autor: matek matek

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro