Până la apariția crizei sanitare, dezvoltatorii de birouri căutau să obțină cele mai ridicate scoruri în materie de eficiență energetică, certificând că proiectele lor au un impact redus asupra mediului înconjurător. Asemenea certificări atrăgeau chiriași de top, de obicei companii multinaționale, care închiriau spații pentru sute de angajați.

În condițiile prevalenței muncii la distanță, un nou set de certificări care evaluează rezistența spațiilor de lucru la pandemia de COVID-19 ar putea deveni cheia pentru repornirea cererii și revenirea angajaților în birourile care vor deveni mai tehnologizate.

În București, cea mai mare piață de birouri la nivel național, consultanții mizează pe o revenire a activității de închiriere în 2021. Cererea pentru birouri va avansa cu cel puțin 20-30%,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro