Urmează să fie modificate normele de atestare a specialiștilor, experților și verificatorilor tehnici în domeniul protejării monumentelor istorice. Schimbărilor vor fi realizate la cererea Direcției Patrimoniu Cultural și a propunerilor Institutului Național al Patrimoniului, conform unui proiect de Ordin.

Astfel, va fi reintrodusă atestarea în calitatea de specialist debutant pentru a facilita accesul persoanelor tinere la procesul de atestare în domeniul monumentelor istorice.

Atestarea persoanelor fizice în calitatea de specialist debutant se va face pe baza îndeplinirii următoarelor condiții generale:

* studii – absolvent de studii universitare, cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul de atestare și master în specialitate pentru absolvenții facultăților de profil cu durata de 3 ani de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro