Cu o alocare financiară în creștere pentru acest an, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii va miza pe investiții, în timp ce lungimea totală de autostradă care urmează să fie deschisă circulației în 2021 este estimată să atingă câteva zeci de kilometri noi în zona central-vestică a României.

Nu mai puțin de opt miliarde de lei sunt alocați în buget pentru investiții bazate pe fonduri europene care includ cofinanțarea statului român. Banii vor merge către noi lucrări de dezvoltare de autostrăzi, căi ferate și alte infrastructuri de transport de suprafață. Bugetul local al Ministerului Transporturilor a fost crescut cu 10%, până la 14,1 miliarde de lei, anul acesta, conform reprezentanților Guvernului. Sume suplimentare vor fi alocate și pentru lucrările de întreținere a infrastructurii,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro