Există riscul ca unele proiecte de infrastructură rutieră din țara noastră să nu mai poată fi continuate, avertizează managerii firmelor specializate în astfel de lucrări. Ei spun că bugetul proiectelor a devenit insuficient ca urmare a scumpirii materialelor de construcții iar în multe contracte nu au fost prevăzute clauze de actualizare a valorii.

Dacă sunt nevoiți să suporte în întregime costurile suplimentare, puterea financiară a multor constructori români se va diminua considerabil, restrângând și mai mult oferta pentru execuția lucrărilor de construcții.

Constructorii de drumuri se confruntă cu o situație de criză provocată de creșterea uriașă a prețurilor materialelor de construcții. Cele mai mari majorări sunt la produsele importante, cum sunt fierul sau prefabricatele din…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: Stancu Monica

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro