Licitația de reabilitare a unui drum național a fost suspendată temporar de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – CNAIR.

Sectorul de drum pe care ar urma să se desfășoare lucrările este situat de la limita dintre județele Teleorman și Olt până la limita dintre județele Olt și Dolj.

Este vorba despre lucrările pentru 50 de kilometri din DN 6 Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230, care se află în etapa de relicitare.

Procedura de achiziție publică a fost ”suspendata temporar ca urmare a solicitărilor operatorilor economici interesați de decalarea termenului de depunere a ofertelor. In același timp, suspendarea a avut drept cauză publicarea răspunsurilor la ultimele solicitări de clarificare a documentației tehnice de atribuire”, după cum ne-au declarat…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro