Compania de construcții Consola Grup Construct SRL din București a încheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de aproape 126 milioane lei, mai mare cu circa 4% față de cea declarată în anul 2019.

Activitatea societății a fost rentabilă, iar profitul net realizat anul trecut, de aproape 8,68 milioane lei, a fost mai mare cu 39% decât cel din anul precedent.

În același timp, și datoriile au ajuns la un nivel triplu, crescând de la 13,84 milioane lei lei în anul 2019 la 45,17 milioane lei anul trecut.

A crescut și numărul angajaților. Anul trecut numărul mediu al salariaților a fost de 135 în față de 150 în urmă cu un an.

Consola Grup este o companie de constructii cu capital privat, având ca activitate principală lucrări de construcții civile, industriale și lucrări de geniu.

Este deținută de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro