Ne place sa traim intr-un mediu curat si acordam atentie acestui aspect in casa, dar este posibil sa ignoram ca exista diferente importante intre curatenie, igienizare si dezinfectare. 

A face curatenie inseamna a indeparta praful, firimiturile si impuritatile vizibile. Cand facem curatenie, stergem praful, aspiram, periem sau spalam suprafetele, obiectele sau rufele si hainele. Curatenia nu elimina, insa, bacteriile si virusurile si nici alergenii (polen, acarieni) dintr-un spatiu, desi le poate reduce numarul. Un spatiu nu poate fi igienizat sau dezinfectat, atata vreme cat nu a fost curatat temeinic inainte. 

Produsele obisnuite de curatare includ sapunuri sau detergenti, iar pentru aceasta folosim aspiratoare si solutii de curatat uzuale, insa capacitatea acestora de a distruge…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.beko.ro
Autor: Beko

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro