Cluj-Napoca își păstrează avansul în topul orașelor cu cele mai scumpe locuințe din țară, aici media prețurilor cerute depășind în aprilie, pentru prima dată, pragul de 1900 euro/mp. În luna mai, pretențiile proprietarilor au crescut din nou, dar numai pe segmentul locuințelor vechi, arată datele portalului Imobiliare.ro. În București, media prețurilor e de 1484 euro/mp, iar în Brașov – 1360 euro/mp.

Prețurile locuințelor din România s-au menținut pe o traiectorie general ascendentă și în luna mai, la fel ca în celelalte două luni de primăvară, arată datele portalului Imobiliare.ro. Mai precis, suma medie solicitată, la nivel național, de vânzătorii de apartamente s-a majorat cu 0,7% luna trecută, ajungând la un nivel de 1.406 euro pe metru pătrat util. Evoluții pozitive au avut loc în cinci…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Kristina Reştea

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro