Compania de transport urban în sistem ride-hailing Yango a avut, în România, pierderi de circa 300.000 de euro în anul 2020. Rușii s-au retras din București plângându-se de legislația românească din transportul alternativ, care fusese introdusă spre finalul lui 2019, dar Uber și Bolt au făcut profit la noi în țară.

Yango a intrat pe străzile din București, în iunie 2019, cu cele mai mici prețuri la transportul în sistem de ride-sharing. Campania promoțională cu 5 lei, tarif de transport în București, și mașini de lux luate cu chirie, și-a arătat însă și reversul medaliei.

În anul 2020, compania rusă a avut venituri de numai 541.802 de lei  (110.000 de euro) și cheltuieli de peste 2 milioane de lei (409.000 euro). Rezultatul: pierderi de 1,47 milioane de lei (300.000 euro) pe anul 2020, în…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.startupcafe.ro
Autor: Claudiu Zamfir

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro