Donald Trump a ieșit din Topul Forbes al celor mai bogați 400 de americani, pentru prima dată după 25 de ani. Deși averea sa nu a scăzut față de anul trecut, a fost întrecut de speculatorii de criptomonede și de proprietarii mai multor companii tehnologice.

Fostul președinte are o avere estimată la 2,5 miliarde de dolari, neschimbată în ultimul an, și mai avea nevoie de circa 400 de milioane de dolari pentru a rămâne în topul miliardarilor lumii. Interesul mai mare pentru criptomonede și companii tehnologice au lăsat într-un con de umbră imobiliarele, iar Trump a pierdut peste 60 de poziții, anul trecut fiind pe locul 339 între cei mai bogați oameni de pe Pământ. Din 1997 și până în 2016, când a devenit președinte, Trump s-a menținut întotdeauna în prima jumătate a topului, dar în ultimii cinci ani, în timpul mandatului prezidențial și după aceea, el nu a mai ținut pasul cu ceilalți. 

Analiștii observă faptul că miliardarul și-ar fi putut diversifica portofoliul de investiții, prin renunțarea la o parte din activele imobiliare, așa cum a și…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.biziday.ro
Autor: Auras Rosu

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Introdu adresa ta de email pentru a te abona la imobiliarestiri.ro.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.