Ingrediente:

 

  • 800 g tagliatele proaspete
  • 1 varf de cutit de seminte de fenicul
  • 1 lingura ulei de masline

 

Mod de preparare: fierbe tagliatelele proaspete in multa apa cu sare, timp de 2 minute. Scurge-le si pastreaza cateva linguri din apa in care au fiert. Taie somonul in cuburi si prepara-l la abur, doua minute. Rade parmezanul. Intr-o cratita, pe plita, la foc mic, pune cateva linguri de apa, cu galbenusurile si parmezanul. Amesteca pana ce sosul se ingroasa usor, apoi adauga pastele si mai lasa un minut pe foc. Intre timp, taie ceapa felii si rumeneste-o intr-o tigaie, in ulei de masline si cu putina sare, timp de 3 minute. Taie buchetele de broccoli in bucati mici. Imparte pastele in patru farfurii si orneaza cu broccoli, cuburi de somon, ceapa, marar si seminte…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.beko.ro
Autor: Beko

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Introdu adresa ta de email pentru a te abona la imobiliarestiri.ro.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.