cafetaria andrei radacau zile si nopti

Vă puteți imagina lumea fără a consuma, din când în când, ceva dulce? Cred că este aproape imposibil. Fie că vine într-un format bogat în zahăr sau fentează papilele gustative și glicemia prin tot felul de elemente de substituție, dulcele este necesar, iar lipsa sa poate duce la o viața nu tocmai fericită.

Totuși, cum ar fi toată această situație dacă deserturile ar fi parte din viața voastră în fiecare zi? Mai mult decât atât, ce ar însemna ca asta să fie și o afacere?

Este cazul lui Andrei Mortasifu, un tânăr antreprenor, care deține Cofetăria Andrei, din cartierul Răcădău. Andrei este, printre altele, absolvent al institutului de Arte Plastice Nicolae Grigorescu din București. Astfel, perspectiva sa asupra acestei afaceri capătă și o notă artistică. Înainte de asta,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Bianca Ivașcu

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Introdu adresa ta de email pentru a te abona la imobiliarestiri.ro.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.