Vă puteți imagina lumea fără a consuma, din când în când, ceva dulce? Cred că este aproape imposibil. Fie că vine într-un format bogat în zahăr sau fentează papilele gustative și glicemia prin tot felul de elemente de substituție, dulcele este necesar, iar lipsa sa poate duce la o viața nu tocmai fericită.
Totuși, cum ar fi toată această situație dacă deserturile ar fi parte din viața voastră în fiecare zi? Mai mult decât atât, ce ar însemna ca asta să fie și o afacere?
Este cazul lui Andrei Mortasifu, un tânăr antreprenor, care deține Cofetăria Andrei, din cartierul Răcădău. Andrei este, printre altele, absolvent al institutului de Arte Plastice Nicolae Grigorescu din București. Astfel, perspectiva sa asupra acestei afaceri capătă și o notă artistică. Înainte de asta,…
Citește aici tot articolul
Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Bianca Ivașcu