Sustenabilitatea in bucatarie este un subiect care nu se va epuiza prea curand. Implica suficiente nelamuriri si prea putine clarificari. Cand alegi sa folosesti prosoape de hartie in locul celor textile, care sunt consecintele? Dar daca ai preparat ceva in baie de ulei, ce faci cu uleiul rezidual?

Sunt multe intrebari ale caror raspunsuri paveaza drumul spre o educatie ecologica, foarte necesara pe termen lung, ca sa alegi in cunostinta de cauza. Dar pana acolo, poti aplica in bucatarie 2 principii simple, care iti garanteaza un comportament un pic mai responsabil fata de natura. Orice schimbare incepe de undeva, iar aceste 2 principii sunt de capatai in a diminua risipa de resurse. Nu e deloc dificil sa le respecti!

👇 Citeste…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.beko.ro
Autor: Beko

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Introdu adresa ta de email pentru a te abona la imobiliarestiri.ro.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.