Pico de gallo, numit si salsa fresca, salsa bandera si salsa cruda, este un tip de salsa utilizat in mod obisnuit in bucataria mexicana. 

Ingrediente:

  • 1 cana ceapa alba tocata marunt
  • 1 ardei jalapeno sau serrano mediu, tocat fin
  • ¼ cana suc de lamaie
  • ¾ lingurita sare de mare fina
  • 1 ½ kg rosii bine coapte
  • ½ cana coriandru proaspat, tocat fin

Mod de preparare: intr-un castron mediu de servire, se combina ceapa tocata fin, jalapeno, sucul de lamaie si sarea. Se lasa la marinat aproximativ 5 minute. Intre timp se curata rosiile de seminte, apoi se toaca in cubulete mici. Se toaca si coriandrul. Se adauga rosiile si coriandrul in bolul cu ceapa marinata, se amesteca pentru a se combina totul. Se adauga sare dupa gust si se lasa la marinat timp de 15 minute, inainte de a se consuma,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.beko.ro
Autor: Beko

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Introdu adresa ta de email pentru a te abona la imobiliarestiri.ro.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.