Paddo Terrace by Sandbox Studio


Owen and Tom, a young professional couple, engaged Sandbox Studio to transform their rundown Victorian terrace in Paddington, Sydney, into a modern home, while restoring its heritage character

Front Elevation
Front Elevation | Photograph © Katherine Lu
Paddo Terrace by Sandbox Studio
Photograph © Katherine Lu

Sandbox Studio designed a minimalist alteration and addition, increasing the space and light without overdeveloping the site. 

The living room is at the front of the house, and the kitchen and dining are in the new rear extension, with a high ceiling and high-level windows creating volume, spaciousness, and bringing in light. Large bi-folding doors open to the sunny courtyard, bookended by a new studio with a bedroom and bathroom. The open timber staircase filters light, breeze and sightlines, and the…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.designraid.net
Autor: Design Raid

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Introdu adresa ta de email pentru a te abona la imobiliarestiri.ro.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.