Designerii spanioli de la Coton et Bois au amenajat de la zero această casă din La Moraleja colaborând constant cu proprietarii și definind spațiile și culorile pe parcursul desfășurării proiectului. De la plan până la alegerea ultimei lămpi din living, procesul a fost unul cuprinzător, iar faptul că au început să lucreze cu proprietarii încă de când aceștia desenau casa a fost un mare avantaj. Au avut astfel mult timp să se gândească la organizarea spațiilor și la alegerea materialelor. Mai multe detalii despre acest proiect, descoperiți din cele ce urmează.

 

 

Pentru că sufrageria era lungă și îngustă, designerii au decis să o împartă cu ajutorul unui dulap care acum delimitează zona de relaxare de zona de luat…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: jurnaldedesigninterior.com
Autor: C Raluca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Introdu adresa ta de email pentru a te abona la imobiliarestiri.ro.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri sănătate