Imobiliare Știri Toate știrile importante din domeniul imobiliar, construcții, arhitectură și design interior

Compania One United Properties a obţinut autorizaţia de construire şi pentru componenta rezidenţială a proiectului One Cotroceni Park, proiect imobiliar cu funcţiune mixtă, aflat în prezent în dezvoltare pe locul fostei platforme Ventilatorul, potrivit unui comunicat remis, luni, AGERPRES.

Componenta rezidenţială a proiectului One Cotroceni Park prevede peste 850 de locuinţe cu design modern, dispuse pe 11 etaje şi etaj tehnic, urmând a fi dezvoltată în mai multe faze, potrivit agerpres.ro.

Citește și: VIDEO Eveniment grandios în Egipt: ‘Parada de Aur a Faraonilor’ – 22 de mumii regale, 18 regi şi patru regine, în procesiune prin Cairo

One Cotroceni Park este unul dintre proiectele inovatoare ale companiei One United Properties şi cel mai amplu proiect de regenerare…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.stiripesurse.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro