Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a anunțat obținerea autorizație de construire pentru componenta rezidențială a complexului mixt One Cotroceni Park.

Proiectul dezvoltat pe fosta platformă industrială Ventilatorul va include 850 de apartamente cu design modern. Complexul va avea o legătură directă cu stația de metrou Academia Militară.

Prima fază a proiectului de birouri de 43.000 de metri pătrați urmează să fie livrată la sfârșitul acestui an și este deja 72% pre-închiriată. De asemenea, lucrările celei de-a doua faze au început și ele, aceasta urmând a fi livrată odată cu componenta rezidențială.

One United Properties are un portofoliu imobiliar evaluat la peste 1,1 miliarde de euro. Compania este specializată pe dezvoltarea de locuințe de lux și birouri.

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro