Iulius Holding a obținut un împrumut de 72 de milioane de euro de la IFC, membră a Grupului Băncii Mondiale. Compania va dezvolta un complex IT ecologic, cu o suprafață de 60.000 metri pătrați la Iași.

Acesta este primul împrumut verde acordat de către IFC unei companii românești având sediul în România. Banii au fost atrași de Palas Campus, o subsidiară a grupului Iulius.

„Obținerea unui împrumut sindicalizat pentru proiecte ecologice din partea IFC pentru proiectul Palas Campus, primul împrumut de acest gen din România, constituie o confirmare a principiilor de dezvoltare sustenabilă și a politicilor operaționale care se află la baza acestui proiect. Aceste eforturi vor deschide noi orizonturi pentru comunitatea de afaceri, în ceea ce privește investițiile internaționale”, spune Iulian Dascălu,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro