Structurat pe patru faze de dezvoltare, până la finalul anului 2023, complexul a fost contractat deja în proporţie de 25%, fiind unul dintre puţinele proiecte rezidenţiale din Bucureşti construite pe principii de sustenabilitate urbană.

Situat în nord-vestul Capitalei, Atria Urban Resort pune un accent deosebit pe spaţiul verde disponibil pentru fiecare apartament în parte. Astfel, construcţiile destinate locuirii reprezintă doar 25% din cele 9 ha suprafaţa totală a proiectului, restul de 75% reprezentând spaţiu liber cu elemente peisagistice complexe.

”Arhitectura curată, spaţiile de depozitare, lumina naturală captată prin ferestrele mari, terasele care ajung până la 22 mp şi grădinile sunt detalii foarte cerute şi cu atât mai apreciate într-un oraş precum Bucureştiul….

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: adevarul.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro