O casă prefabricată poate fi alegerea potrivită pentru dvs. dacă doriți să cumpărați o casă flexibilă în Italia, care să fie adaptabilă oricărei nevoi, fiind și economică. Există o gamă amplă de modele disponibile din lemn, oțel sau beton, cu prețuri și caracteristici foarte diferite în funcție de utilizări și opțiunile alese. idealista/news a pregătit un ghid care să vă ajute să alegeți cea mai bună casă prefabricată pentru dvs.

Case prefabricate și permise

Dacă doriți să instalați o casă prefabricată în Italia, trebuie să urmați aceeași procedură birocratică ca și pentru casele tradiționale, deoarece este un proiect de construcție din toate punctele de vedere. Prin urmare, primul pas este studiul geologic. Apoi, revine administrației municipale să acorde sau să refuze autorizația…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro