Potrivit Biroului de Statistică European, aproape o cincime (19%) dintre cetățenii UE locuiau în case semi-detașate (exemplu: de tip duplex) sau terasate. Apartamentele au fost cel mai frecvent tip de reședință în 14 state membre, în special în Letonia (unde 66% dintre oameni locuiau în apartamente), Spania (65%) și Estonia (61%). Statele membre cu cea mai mică pondere din populația lor care locuiesc în apartamente au fost Irlanda (8%) și Țările de Jos (21%).

În schimb, mai mult de două treimi din populație locuia în case individuale în Croația (68%), urmată de Slovenia (66%), Ungaria și România (ambele 65%). Olanda și Irlanda au fost singurele state membre ale UE în care mai mult de jumătate din populație locuia într-o casă tip duplex (58%, respectiv 53%) în 2019.

În același timp, 70% dintre…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.biziday.ro
Autor: Vlad

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro