In vederea atingerii obiectivelor ambitioase bazate pe stiinta, compania se angajeaza sa aiba intreaga flota formata din vehicule electrice pana in anul 2030, care sa utilizeze 100% energie regenerabila, stabilind obiective de eficienta energetica, inclusiv utilizarea sistematica a sistemelor de management al energiei.

In cadrul noii sale strategii de dezvoltare durabila si a planului sau ambitios de a face demersuri pentru o societate cu emisii reduse de carbon, ABB s-a angajat ca, in colaborare cu clientii si furnizorii sai, sa reduca emisiile si sa atinga un grad de neutralitate a carbonului in propriile operatiuni pana in anul 2030. In imediata apropiere a zilei Mondiale a Mediului pe 5 iunie, ABB a anuntat ca s-a alaturat la trei initiative ale grupului international non-profit…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: matek.ro
Autor: matek matek

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro